2011-10-31 | 22:02:30

Dina ögon bländar mig

Hejsan hoppsan alla fina!
Nu är jag hemma hos min söta vän Jenny och sitter ny duschad och fräsch in för en mysig film kväll med dajmglass och två bra filmer! har också lånat Jenny's onepice, jäkligt soft!
ha en fortsatt bra och trevlig kväll alla där hemma!
Puss, eran Isa! v

2011-10-26 | 22:35:40

Cinderella med Ella, 3Nov!


2011-10-23 | 17:35:23

Från en grym kväll på Nipe!


2011-10-19 | 20:19:18

Vågar jag? ska jag? borde jag? Jag vill!

Hej alla härliga typer!
Nu är det så här att jag har gått och tänkt på en sak i minst typ två år och det är om jag ska söka till Modellagentur eller ej? alltså jag vet inte, jag har tyvärr inte det bästa självförtroendet men jag känner verkligen att det skulle vara hur kul som helst om jag kom in och kunde bli något på riktigt i alla fall på en viss nivå, sen kan man ju fortsätta sträva högre om sina drömmar etc. Men det är också så här att krav finns det alltid på saker och ting och det gör det så klart här också då på utseende och personligheten. Har läst allt man kan behöva veta för hur man ska kunna bli, vad man kan behöva och hur man ska söka, låter spännade, kul, intensivt men ändå som en stor och vacker utmaning! Vill verkligen detta!!
Men det jag söker nu hos er är en "fotograf" som kan tänka sig att ta ett antal foton på mig och kanske då har tillgång till en schyst kamra om inte så har jag en helt ok i värsta fall, men skulle vara super tacksamt i fall någon kunde tänka sig att ställa upp!!
Måste ha cirka 10-12 foton till min portiofolo som jag sedan så ska skicka in och de bilderna måste bli grymma på mig!

2011-10-15 | 18:51:07

Jag vill ha väme och solsken!


2011-10-14 | 22:50:15

Saker jag vill göra när jag blir myndig:

  • Pierca mig i: naveln, i örat och på armen alltså tre stycken diamanter i armen.

 

  • Tatuera mig på: sidan av magen under armen/ på revbenet där jag ska ha en text jag har tänkt ut för mycket länge sen.
  •  Sedan vill jag tatuera in : Yo amo a mi hermano y hermana. bakom örat eller i nacken.
    Sedan vill jag ha en i nacken kanske en symbol som min pappa har gjort för Jasmin, Camilla och Peter där det är tre hjärtan som sitter ihop tillsammans på ett mycket fint sätt.
     

2011-10-14 | 20:13:49

Födelsedagsbarn: Sam och Nicho!

Denna vecka så har Sam och Nicho fyllt år! Sam fyllde 16år i tisdags och Nicho fyllde 17år igår! STORT grattis till er båda och hoppas ni hade en sjukt bra födelsdag mina söta pöjkar!! pussokram


2011-10-12 | 22:09:26

Livets mening har en betydelse.

Jag försöker tänka så som du vill att jag ska tänka, men när jag väl ska läsa alla dina kloka ord, blir det endast suddigt... Jag börjar få de tankarna som jag inte ska tänka, sådant som får mig in på fel spår och sådant som kan skada mig.

2011-10-11 | 20:41:24

Som att vinna en trisslott och samtidigt läsa " du har vunnit en dag med din dröm"


First I looked up to you but now....
I just look down to you ,as much as you look down at me.

2011-10-10 | 19:55:26

En veckas dröm

När vi kom fram till porten, smidigt och enklet! alltså inte som förra gången, haha.
Sen var det dags att skriva ner en veckas matlista framåt och det gick också lätt och smidigt!
Sen var det dags att införskaffa oss all mat, det blev mer än vi trodde men billigt, billigt är det trots allt på Lidel! ;)
När Ella drog och kolla på Bajen match så stannade jag kvar hemma och softade på balkongen, haha eller inte...
Sen när min "catwomen" kom hem igen så lekte vi lite, typ som detta!
Sedan på tisdagen var vi hurtiga och drog ut och tog en "stadsrunda" cika en kilometer blev det, lite ovant men fan vad skönt!
Sedan när vi kom hem var vi helt slut och vi tog det endast jävligt lugnt! Vi duschade, glodde på TV:e och käkade vindruvor.

Sedan hade jag det tråkigt när jag väntade hem Ella på Onsdagen...
Mysigt väder, en skön dusch, sköna videos och lite love så där lite lagom bara.
Fredagen spenderade jag i lägenheten hela dagen för att jag var sjuk, ´men jag gjorde det bästa av det och kollade på Upp, åkte till mamma's jobb och käkade lunsch och sedan...
Liten har man vart, "snygg" har man också vart!
Sedan på kvällen tog vi beslutet att gå ut och käka då istället för på lördagen för att göra något trevligt och mysigt så att vi drog och åt Kinamat och pratade, sedan på kvällen förberedde vi oss för lite partaj hos Emil med Nicho's vänner delvis.
En sliten tjej sent på kvällen innan man skulle bädda ner sig i den "himelsrika" sängen, brevid min ängel...
Lördagen tog vi det super lugnt och skönt, vi vaknade runt två, duschade, käkade kolla massvis med filmer och sedan tog vi oss i kragen och lagade mat, det blev kyckling och sallad, bra mat, gott för magen! Sedan vid åtta tiden kom Robin och hans underbara gäng, snygga hunkar hela bunten, hehe! :$
och det var Jag, Robin, Andreas, Carl, Patrik, Tom, Love, Johan, Ella, Christoffer och Daniel som då alltså hade denna underbart mysiga kväll tillsammans och vi kollade på film, pratade, skrattade etc.
Love you al! v

2011-10-06 | 10:46:39

Min framtida


http://www.youtube.com/watch?v=iMHknh0AY08 vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

2011-10-04 | 10:59:46

Frejgatan

Hej alla fina! bara så att alla vet så är jag inte död eller något, hehe. Men jag bor just nu inne på Frejgatan med min underbaravän Ella som då kommer vara bosatta där tills söndagen och vi har inte någon tillgång till en dator så att jag kommer ej kunna bogga under veckan men gör det sedan när jag kommer hem igen. Ha det så bra så länge!
puss och kram Isa! v

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!